skip to Main Content
3 Voie Communale Quartier Pochat | YDES |15210

Over ons

Wij hebben Maison Ydeal in 2022 gekocht. We ontdekten het huis toevallig op een website en besloten het snel te bezichtigen. Bij binnenkomst waren we op slag verliefd. De ruimte, de inrichting en de plek spraken ons direct aan. Het huis grenst aan de achterkant aan het bos waar herten doorheen lopen en aan de voorzijde kijk je uit over het dorp. De bakker, slager en de supermarkt zijn dichtbij en met een kleine wandeling zit je zo op het terras van de lokale pub.

De Cantal kenden wij nog niet goed, maar wij werden verrast door de prachtige natuur, de vele meren, de vogels, de cognackleurige koeien en de stilte die je steeds weer ervaart. In Ydes ga je even terug in de tijd. Het ritme is langzamer, het leven is eenvoudiger. Kortom je bent veel dichter bij de natuur. Dat doet iets met je. En zorgt bij ons voor energie en rust en even ‘in het moment’ leven.

Wij hebben een samengesteld gezin met vier kinderen. En daarbij onze hond de Australian Shepherd ‘Suus’ en nog twee katers. Een huis vol en daar is ook alle ruimte voor in Maison Ydeal. Wij wonen in Nederland en verhuren het huis een deel van het jaar, zodat ook anderen kunnen genieten van de rust, de ruimte en de mooie omgeving.

Sylvia en Gerbe van den Top

Back To Top